< VISSZA

Latin-Amerikai Filmnapok: A vágy folyója

O rio do Desejo
romantikus thriller / Brazília, 108 perc, 2022
portugál nyelven, magyar és angol felirattal

Időpontok:

Rendező: Sérgio Machado

Szereplők: Sophie Charlotte, Daniel De Oliveira, Gabriel Leone, Rômulo Braga

Miután beleszeret a szép és titokzatos Anaírába, Dalberto otthagyja rendőrtiszti állását, és vásárol egy hajót, hogy utasokat szállítson jó pénzért az Amazonas esőerdőiben. A pár beköltözik a házba, ahol a férfi fivérei is laknak. Ám amikor Dalberto életét kockáztatva útra kel a folyó torkolata felé, távollétében tiltott vágyak ébrednek. Bátyja, Dalmo megpróbál ellenállni sógornője iránti vonzalmának, Armando és Anaíra viszont egymásba szeretnek. Dalberto hazatérte után egy fedél alá kényszerül a három férfi, akik immár egy nőért epekednek…

***

Ao se apaixonar por Anaíra, Dalberto abandona seu trabalho na polícia para o casal começar a viver às margens do Rio Negro, na casa que Dalberto divide com os dois irmãos. Mas, quando Dalberto é obrigado a se arriscar em uma longa viagem rio acima, Dalmo, o irmão mais velho, precisa lutar para controlar a atração que sente pela cunhada. Enquanto isso, Anaíra e Armando, o caçula, também se aproximam. E a volta de Dalberto reúne, sob o mesmo teto, três irmãos apaixonados pela mesma mulher.

Tovább a LATIN-AMERIKAI FILMNAPOK 2023 teljes programjához >>

Jegyár: 2100 Ft

Kedvezményes jegyár diákok. nyugdíjasok és pedagógusok számára: 1700 Ft
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a diák-, a nyugdíjas-, a pedagógus- és gyermekkedvezmény érvényesítésére csak a pénztárban történő jegyváltáskor van lehetőség. A kedvezményekre a jogosultságot a pénztárnál kérjük igazolni.

A filmnapok együttműködő partnerei és támogatói:

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató